1/2 finału LM: Man Utd vs Barcelona

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post autor: MeToYou » 22 kwie 2008, 16:34

mistyk pisze: Zagrozeni sa Milito, Marquez, Toure, Messi i bodajze Abidal (nie jestem pewny). Na rewanz wiec mzoe kgoos zabraknac, szczegolnie obawiam sie kartek dla Messiego i Toure, bo ich nie mamy kim zastapic.
Ewentualnie Toure bedzie zastapiony za Marqueza, o ile ten nie dostanie kartki...(oby nikt nie przypomnial sobie Edmilsona :pray: ) a na obrone wroci Puziol. Messi nie moze sobie pozwolić na ostra gre... zolta kartka dla niego bylaby katastrofa :?
RazzTak sobie dzisiaj pomyślalem :shock: i wpadlem na pomysl zeby Messiego ustawić na lewej stronie , a na prawej Bojana - ktory zdecydowanie lepiej zastepowal Messiego niz Heńka. Gdyby Messi na lewej flance mijał raz za razem Browna, to napewno wprowadziłoby to niepokoj w Manchesterze, Bojan wtedy meczylby sie z Evra ktory zdecydowanie jest lepszym defensorem od Anglika. Poza tym Henry ma goraczke ? coś takiego mi sie o uszy obiło... jeśli to prawda to nie wiem czy dobrym wyjściem bedzie wstawianie go na murawę od początku spotkania... Szkoda ze Ryj tego nie czyta, a moze i dobrze ... :P

Wróć do „Puchary Europejskie”