Domek nr 10 (temat luźny)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 22 kwie 2008, 22:16

fieldy pisze:Jakieś prezentacje robią
Żartujesz?
guru pisze:łał, a to Wilmore nie spełnia powyższych warunków? Laughing
Nie jestem z ghetta, więc chyba nie.
myhalek_acm pisze:Czasem dochodzi stres i chce miec ogolnie 90 pkt a jesli chodzi o poziom gwarantuje ze nie napisalbys tego testu na maksymalna ilosc punktow bo tylk ototalny ignorat i idiota wypowiada sie tak lekcewazaco
A gdzie napisałem, że dostałbym 100% :lol:
Po prostu to test dla debili. Nie piszę, że każdy napisze go na 100% - piszę, że jest dla osób mniej zdolnych, żeby podnieść wyniki z ostatnich lat.
Spójrz na test po podstawówce - wyniki były tak fatalne, że zaniżyli (ZNACZNIE!) poziom, bo zaczęli się z nas śmiać na zachodzie - nawet (!) dzieci z Ameryki wypadały na takich testach lepiej, plasowaliśmy się w wynikach gdzieś w okolicach WKS, Kazachstanu i Gruzji.
Obniżyli tak poziom trudności, że dzieciak znajomych w 4 klasie podstawówki będąc dostał koło 80%.
Egzaminatorzy w gimnazjach powiedzieli, że kwestią czasu jest, gdy gimnazja i licea na egzaminach końcowych będą miały ten sam zonk - przecież ostatnie wyniki matur i egzaminów wołają o pomstę do nieba.
po prostu sieogranijbo kiedys trafi kosa na jeden z kamieni na szancu Laughing
Się ogarnąłem, uczesałem, wziąłem prysznic i w ogóle.
Dzisiejszy temat charakterystyki to banał. Dwie lektury, z których jedną da się od biedy przeczytać (Syzyf... To jakaś wielka książka nie jest, ale w gim. są gorsze, jak widzę) i jedna świetna, wciągająca i łatwa do zapamiętania (Kamienie...).
Dziękujcie bogom, że nie macie Ognia z miecza zalanego potopem, albo wypocin JP II, które ostatnio wciskają, gdzie się da.

Wróć do „Hyde Park”