Może zapachnie to trochę FMem, ale dla mnie powinniśmy wzmocnić:
- prawą obronę (Alves byłby idealnym wzmocnieniem, żegnamy Salgado)
- środek obrony (Garay!!!, Metzelder mnie nie przekonuje, a podobno NUFC oferuje za niego ok. 15 mln Euro, łamliwy i mało ruchliwy stoper)
- lewą pomoc, niekoniecznie, ale warto by sięzastanowić nad młodym i uzdolniony Caceresem (może grać również na środku, mówi się o nim jako o nowym Ramosie tylko lewostronnym Wink)
- defensywny pomocnik (jeśli Diarra odejdzie, Essien idealny kandydat)
- playmaker (pomarzyć można o Cescu i Kace, jednak jestem za Silvą, ale Diego nie byłby złym wyborem)
- prawy pomocnik (ale tylko gdyby był C.Ronaldo do wyciągnięcia za uczciwą cenę i może za Joaquina chcieliby grosze, bo jedynym sensownym kandydatem byłby chyba Ribery i może Quaresma)
- napastnik typowa 9 ( by by Soldado, witamy (bardzo chciałbym) ujrzeć Benzemę w białej koszulce, ale on raczej nie ruszy się z Francji w tym sezonie, a jest wyceniany na 50 mln Euro, co jest kwotą za dużą, patrząc, że dopiero miał jeden sezon naprawdę udany, Hunt opcją numer 2, bo o Torresie też niestety nie ma mowy, można też pomyśleć o sporwadzeniu Negredo, ale on nie pali się do powrotu)
- kreatywny napastnik ( Villa, jednak nie wiem czy jest sens sprowadzeni go bo jak wiadomo Raul i tak będzie grał Laughing ktokolwiek by nie przyszedł, no i Aguero jest też idealnym kandydatem, jednak tak niewyparzona buźka nie może grać w Realu)
Faktycznie pachnie efemem, ale: pomijajac fakt czy sa to gracze przydatni czy nie, nie wiem czy zarzad wydalby 200 mln euro na tylu zawodnikow. Poza tym na twojej liscie niektore nazwiska sa dosc trudne do wyjecia. Po wtore nie trzeba nam kolejnej rewolucji IMHO. Watpie zeby przyszlo do nas wiecej niz 4 zawodnikow- czyli DLR, Granero i jeszcze ze dwoch.