Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 23 kwie 2008, 15:52

majer13 pisze:
boskigonzo pisze:
A ogladasz jego gre w Porto ?

Nie Razz Ale z tego co wiem to jest bardzo uniwersalny i solidny zawodnik
zniszczyłeś mnie :lol:

boskigonzo pisze:Akarin - jak tam sobie Lahm radzi wg ciebie ? Nada sie do Premiership ?
Lahm radzi sobie dobrze, bo w tym sezonie ma czas na odpoczynek, czyli zupełnie odwrotnie jak w poprzednim :wink: jak gra to gra dobrze, na wysokim poziomie, w tym sezonie nie wyszły mu może z 3 mecze. W nich zaprezentował się dość słabo, mówię tu o Cottbus, Getafe x2. Tyle, ze wtedy to raczej cała drużyna słabo zagrała.

Lahm ogólnie ma ostry ciąg do przodu, dobrze wspiera skrzydłowego. Jednak w obronie też jest dobry. Osobiście dla mnie trochę lepszy w obronie od Evry. Jest szybki, ma dobre wrzutki, dość dobry w dryblingu, poza tym może grać na obu stronach obrony jak i nawet jako DM (za Anglią na Wembley tak grał).

Czy się nadaje do Premiership...tak :] Grę w powietrzu poprawił bardzo w porównaniu do tego co było (głownie dzieki zeszłemu sezonowi). Do tego nie da się przepchać byle komu, bo jak na swoje warunki fizyczne jest mocny. Wytrzymałość na dobrym poziomie, dużo biega i jest szybki, ma ciag do przodu, więc byłby takim Evrą drugiej strony.

Jak ma gdzieś iść to tylko Barca albo ManU.

Wróć do „Anglia”