Tak mamy najmniej straconych bramek w lidze, ale to nie jest głównie zasługa obrony, a duży udział w tym miał Casillas. Ja nie chcę aby ponownie była sytuacja w której mamy szpital w obronie i wystawiamy na bokach Torresa i Salgadomamy mase alternatyw w obronie i tu nie trzeba nam wzmocnień jeśli zostanie status quo. mamy wciąż najmniej straconych bramek w lidze (30) co jak na Real Madryt jest wielkim sukcesem Smile
Chyba nie powiesz mi, że on miałby być chociaż rezerwowymvakabayashi pisze:Warto przypomnieć ze w rezerwach mamy też utalentowanego ghanijczyka który jest prawym obońcą.
Dokładnie. Z Guti możemy co najwyżej wygrać PD, a nam potrzeba zawodnika z którym zdobędziemy Ligę Mistrzów, geniusza jednym słowem, bo Guti ma jedynie przebłyski geniuszu. Jednak nie wyobrażam sobie Realu bez niegovakabayashi pisze:Guti jest fajny ma świetne "ostatnie podanie" ale. no właśnie jest jedno ale. Guti ma też wady. Nie jest graczem obdarzonym świetnym dryblingiem nie jest zdarza mu sie minąć kilku graczy w środku i rzucić piłke do napastników. Poza tym wiele razy w tym sezonie zbytnio polegaliśmy na Gutim i na jego prostopadłych piłkach , co odkryli nasi rywale. Guti ma swoje "okresy" czasem przyciśnięty przez kilku przeciwników i dobrze kryty znika na boisku - przez co stajemy sie przewidywalni dla rywala i nasza gra siada. Jak dla mnie trzeba nam nieszablonowego gracza środka pola OŚP świetnego technicznie, z błyskiem i wizją - proste. trzeba nam Kaki albo Diego Smile