Znałem sytuację w grupie... W waszej też. Jednak Marsylię i Besiktas uważam za zespoły lepsze niż Steuę (nie wiem jak się odmienia) i Slavię. Nikt nam kazał wbijać po 8 i dwa razy po 4 bramki.guru pisze: W LM strzeliliście więcej, bo wiesz jaka byłą sytuacja. Nie byliście pewni awansu do ostatniego meczu, a mu już po 3 mogliśmy sobie pozwolić na wystawienie kilku rezerwowych zawodników.
Spotkanie takie sobie, oczekiwałem czegoś więcej. Liverpool-Chelsea był ciekawszy IMO. Druga połowie w większości przypominała zamek 5 na 4-tylko, że wszyscy zawodnicy United nie znajdowali się przed piłką. Van der Sar miał trochę pracy, ale stachanowcem bym go nie nazwał. W rewanżu Barca będzie musiała strzelić bramkę, bo w remis 0:0 i karne nie wierzę. United jednak lepiej gra u siebie i sądzę, że będzie to widoczne w trakcie meczu.
Co do drugiego karnego-przypatrzyłem się i uważam, że to jedna z wielu prób wymuszenia karnego. Gerrard niby symuluje, to co powiedzieć o Ronaldo. Ferguson mógłby mu powiedzieć, że nurkowaniem nie da się
zdobyć jakiegokolwiek trofeum. To zaczyna być śmieszne.
Dziwicie się, co robi Park w United?? Koszulki się sprzedają z jego numerem, więc on też jest-kura znosząca koreańskie złote jajka. Taki chwyt marketingowy, bo gracz to typowy półśrodek.