Arsenal FC (zbiorczy)

George Jung
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: George Jung » 23 kwie 2008, 23:25

Fieldy przed sezonem Diarra był reprezentantem Francji , był pierwszym zmiennikiem pary Vieira - Makelele , w meczu z Włochami zagrał w pierwszym składzie i w zgodnej opinii mediów był najlepszym zawodnikiem na boisku....w mojej opinii przed sezonem wydawał się lepszym piłkarzem od Flaminiego . poza tym bądźmy poważni , reprezentant Francji nie zmienia ławki w Chelsea na ławke w Arsenalu.
zresztą nie chodzi mi nawet o to żeby grał w pierwszym składzie w każdym meczu, mógł zmieniać Sagne na prawej obronie , mógł grać obok Flaminiego w pomocy , mógł grać za Rosicky'ego, Hleba czy Cesca ( zważywszy na fakt iż Eduardo wystawiany był na lewym skrzydle) . graliśmy wtedy świetną piłke , myśle że wygrywalibśmy tak czy siak przy okazji rotując składem. zespół to nie tylko 11 piłkarzy.... pisałem o tym dawno .
zresztą nie rozumiem jak Flamini mógł nie podpisać kontraktu aż do teraz . jak można było w takiej sytuacji sprzedać Diarre? Wenger uwierzył na słowo Flaminiemu? nie podpisał kontraktu ? trudno , w takim razie nie gra i nie jedzie na Euro . co znaczą w tej sytuacji jego słowa o chęci zostania w klubie i bycia Kanonierem ? ale rozumiem że należy promować zawodnika z kończącym się kontraktem a świeżo kupionych zawodników sadzać na ławie lub trybunach.

Wróć do „Anglia”