Ja rowniez ciesze sie z bezbramkowego remisu. Nie bede powtorzal wielu postow na temat gry obu zespolow. Napisze moze o odczuciach. MU gra piekna pilke ale ze slabiakami a z lepszymi nie pokazuje tego kunsztu. Barca sie zmobilizowala ale pamietajmy ze ta Barce moze pokonac kazdy z la liga. To ze Alex zagral strasznie zachowawczo to zncazy ze sie bal, bal slabej Barcy. Z drugiej strony przypomne cules ze my prawdopodbnie zagramy inaczej niz wczoraj w rewanzu na OT. Mysle ze Ryjek bedzie chcial zagrac rowniez defensywnie tyle ze nasza defensywa nie ma nic wspolnego z murowaniem bramki jak MU. W kazdym razie jak spojrzalem na statystyki to sie zastanawiam jak nie moglismy strzelic bramki?
Szkoda Rafy bo w powietrzu by sie przydal ale mamy Tarzana wiec zle nie bedzie. Za mecz mozna pochwalic Jajo i Xaviego. Podobala mi sie ich gra.
Co do wyjazdu to dodam ze nasze ostatnie wyniki w Anglii sa optymistyczne bo wygrane w Londynie z CFC 2;1 i Lpoolu 1:0 daja nam nadzieje na dobry wynik.
PS: CR7 strasznie mnie wkurzyl. Za szybko strzelal tego karnego. przez co nie zdazylem potwierdzic zakladu i wygrac kraty piwa