Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: el Crack » 24 kwie 2008, 13:53

Wilmore pisze:OT: To plotki, wymyślone przez jakieś brukowce angielskie (chyba The Sun Wink ), na razie przez nikogo nie potwierdzone, a piłkarze deklarują chęć pozostania w Liverpoolu na dłużej, więc transfer Torresa nie dość, że do odwiecznego rywala, to jeszcze w obecnej sytuacji, jest niezwykle mało prawdopodobny. Villa to dużo bardziej prawdopodobne rozwiązanie dla Realu. Przede wszystkim - możliwe.

Plotki plotkami, ale w Live jest nie tak jak powinno, a świadczy o tym sam fakt, że kibice chcą wykupić klub od Amerykanów ;)
RealFan pisze:Villa wie co zrobic z pilka na glowie.
A Torres nie wie?
RealFan pisze:A taki Canna, mimo ze ma 176 cm wygrywa pojedynki z gosciami okolo 190 co do myslenia daje.
Ale Villa może sobie pomarzyć o takim wyskoku i budowie jaką ma Canna.
RealFan pisze:A Villa jest pomocnikiem
A kto tak powiedział? Ja dalej nie zmienię zdania co do tego, że Villa i Torres to odmienne typy napastników, jeden jest bardziej cofniętym, drugi typową 9. Poza tym jakby byli prawie identycznymi zawodnikami to w kadrze Aragones wymieniałby ich, a wystawia razem. Aktualnie może nie bo gra na jednego napastnika, ale jak grał na dwóch to zawsze Villa i Torres sie pojawiali.
Popatrz ile razy to Fernando wykladal pilki Kuytowi czy innemu partnerowi z ataku.
Nie wiem ile, ale na pewno mnie niż w sytuacji odwrotnej.
Makis pisze:60 milionow euro - tylko dostanie od zarzadu Pedja na transfery (wg ASa).
I po moich 8 piłkarzach :lol:

No, ale jeśli doliczyć do tego kwotę ze sprzedaży kilku zawodników to kwota może być niezła ok. 120 mln. Aha C.Ronaldo już nie chcę :lol:
vakabayashi pisze: sprzedaż Diarry bedzie wg mnie błędem. Bardziej rozsądnie bedzie zostawić malijczyka na co najmniej jeden sezon. Bez Momo bedziemy drużyną która nie ma ani jednego silnego fizycznie atletycznego DM`a.
De La Red i Gago nie wypełnią luki. A Javi Garcia jest dla mnie za słaby na pierwszy skłąd RM.
Zarząd pewnie o tym wie, dlatego rozglądają się za Essienem ;)
vakabayashi pisze:Salgado wg mnie nas nie opuści jest 3 kapitanem i członkiem rady drużyny, ma juz swoje lata a rola ostatniego rezerwowego mu odpowiada
Hiszpan powinien zrozumieć, że jego lata w Realu już minęły. Z szacunku dla tego zawodnika, za to co zrobił dla Realu, Królewscy powinni zgotować mu ładne pożegnanie ;).
vakabayashi pisze:Pewne jest ze raczej na 98% nie dołączy do nas Luis Fabiano który dziś podpisał nowy kontrakt z Sevilla
I to jest dobra informacja. Nie chciałem tego zawodnika w Realu Madryt. Ma już swoje lata, a ten sezonu uważam za jednorazowy "wybryk". Do tego chłopak jest trochę wybuchowy i impulsywny, chociaż sam fakt przedłużenia kontraktu czy podpisania nowego nie gwarantuje, że Fabiano zostanie w Sevilli.

Wróć do „Hiszpania”