Wilmore pisze:OT: To plotki, wymyślone przez jakieś brukowce angielskie (chyba The Sun Wink ), na razie przez nikogo nie potwierdzone, a piłkarze deklarują chęć pozostania w Liverpoolu na dłużej, więc transfer Torresa nie dość, że do odwiecznego rywala, to jeszcze w obecnej sytuacji, jest niezwykle mało prawdopodobny. Villa to dużo bardziej prawdopodobne rozwiązanie dla Realu. Przede wszystkim - możliwe.
Plotki plotkami, ale w Live jest nie tak jak powinno, a świadczy o tym sam fakt, że kibice chcą wykupić klub od Amerykanów
A Torres nie wie?RealFan pisze:Villa wie co zrobic z pilka na glowie.
Ale Villa może sobie pomarzyć o takim wyskoku i budowie jaką ma Canna.RealFan pisze:A taki Canna, mimo ze ma 176 cm wygrywa pojedynki z gosciami okolo 190 co do myslenia daje.
A kto tak powiedział? Ja dalej nie zmienię zdania co do tego, że Villa i Torres to odmienne typy napastników, jeden jest bardziej cofniętym, drugi typową 9. Poza tym jakby byli prawie identycznymi zawodnikami to w kadrze Aragones wymieniałby ich, a wystawia razem. Aktualnie może nie bo gra na jednego napastnika, ale jak grał na dwóch to zawsze Villa i Torres sie pojawiali.RealFan pisze:A Villa jest pomocnikiem
Nie wiem ile, ale na pewno mnie niż w sytuacji odwrotnej.Popatrz ile razy to Fernando wykladal pilki Kuytowi czy innemu partnerowi z ataku.
I po moich 8 piłkarzachMakis pisze:60 milionow euro - tylko dostanie od zarzadu Pedja na transfery (wg ASa).
No, ale jeśli doliczyć do tego kwotę ze sprzedaży kilku zawodników to kwota może być niezła ok. 120 mln. Aha C.Ronaldo już nie chcę
Zarząd pewnie o tym wie, dlatego rozglądają się za Essienemvakabayashi pisze: sprzedaż Diarry bedzie wg mnie błędem. Bardziej rozsądnie bedzie zostawić malijczyka na co najmniej jeden sezon. Bez Momo bedziemy drużyną która nie ma ani jednego silnego fizycznie atletycznego DM`a.
De La Red i Gago nie wypełnią luki. A Javi Garcia jest dla mnie za słaby na pierwszy skłąd RM.
Hiszpan powinien zrozumieć, że jego lata w Realu już minęły. Z szacunku dla tego zawodnika, za to co zrobił dla Realu, Królewscy powinni zgotować mu ładne pożegnanievakabayashi pisze:Salgado wg mnie nas nie opuści jest 3 kapitanem i członkiem rady drużyny, ma juz swoje lata a rola ostatniego rezerwowego mu odpowiada
I to jest dobra informacja. Nie chciałem tego zawodnika w Realu Madryt. Ma już swoje lata, a ten sezonu uważam za jednorazowy "wybryk". Do tego chłopak jest trochę wybuchowy i impulsywny, chociaż sam fakt przedłużenia kontraktu czy podpisania nowego nie gwarantuje, że Fabiano zostanie w Sevilli.vakabayashi pisze:Pewne jest ze raczej na 98% nie dołączy do nas Luis Fabiano który dziś podpisał nowy kontrakt z Sevilla