Mógłbyś rozwinąć ten pogrubiony fragment?el Crack pisze:Einar napisał:
Flamini. Mógłby sie wam przydać za Diarre
Jeszcze nie wiadomo czy odejdzie Diarra, a Flamini raczej za darmo nie przejdzie (mimo chyba końca kontraktu). Podobno Juve też jest nim zainteresowane. A poza tym Essien
Jeśli chodzi o waszych defensywnych pomocników... Na chwile obecną jest Diarra, Gago, no i po sezonie dołączy De la Red. To wystarczy w zupełności moim zdaniem. No chyba, że sie chcecie pozbywać Diarry - wtedy propozycja Flamini myśle, że idealna. Klasowy piłkarz, w dodatku za darmo. A Essien? Jeden z najlepszych def. pom. świata, tylko weź go człowieku stamtąd wyciągnij. Choć i tak zawsze szanse większe niż na De Rossiego
el Crack pisze: Biorąc np. takiego Aguero, wątpię, aby jego szczytem marzeń była gra do końca kariery dla Atletico.
Na pewno jeszcze pogra pare sezonów w Atleti, a wiele wskazuje na to, że Rojiblancos mogą w tym czasie realnie powalczyć o najwyższe trofea, co tylko by sprzyjało pozostaniu Kuna na VC. Zresztą nawet jeśliby miał odejść to przecież nie do Realu
el Crack pisze: Rossi na pewno jest do kupienia. Villa jak najbardziej o czym sam mówił.
Tu sie zgadzam.
el Crack pisze:Messi? Wydaje mi się, że jak popsuje się atmosfera w szatni już całkowicie, jak odejdzie Dinho (którego Argentyńczyk bardzo szanuję) i jak nie będą odnosić sukcesów w lidze i Europie to odejdzie, zresztą o tym samym mówił E2.
Messi wygląda mi na przywiązanego do Barcy
Sir Alex buduje najlepszą drużyne w Europie i wątpie żeby pozbywał sie napastnika (przeciwnie, planuje kogoś dodatkowo na tą pozycje kupić). Zresztą i sam Tevez pewnie skory do przeprowadzki by nie był.el Crack pisze:Tevezem sami się interesowaliśmy i mogliśmy go kupić z WHU, teraz pewnie też byłoby to możliwe.
On wychowankiem Juve nie jestel Crack pisze:Wydaje mi się, że teraz to jedynie zawodnicy legendy nie są do kupienia, tacy jak Raul, Del Piero, Totti czy Maldini, oni zakończą swoją przygodę z zespołem w którym zaczęli i to jest właściwie piękno futbolu, oby więcej takich ikon.