Einar pisze:Mógłbyś rozwinąć ten pogrubiony fragment? Surprised
Chodziło mi o to, że wątpię, aby Arsene puścił go bez walki, tym bardziej, że na tym transferze by nic nie zarobił.
Właśnie nasza sytuacja jeśli chodzi o pivotów wygląda bardzo dobrze. Dla mnie idealnym kandydatem w miejsce Diarry byłby właśnie Essien, czyli najlepszy defensywny pomocnik na świecie wg mnie. Co do tego "wyciągnięcia" to jeśli te informacje prasowe są prawdziwe to Chelsea chce za niego 35 mln Euro, czyli jest do wyciągnięcia (Real dawał o 10mln mniej). A z tego co słyszałem to po odejściu Mou Essien nie czuje się dobrze w Chelsea i chce odejść, do tego jeszcze jakieś niesnaski z Grantem... Flamini wg mnie jest jedną z lepszych opcji, ale jak można mieć najlepszą to po co rozważać inneEinar pisze:eśli chodzi o waszych defensywnych pomocników... Na chwile obecną jest Diarra, Gago, no i po sezonie dołączy De la Red. To wystarczy w zupełności moim zdaniem. No chyba, że sie chcecie pozbywać Diarry - wtedy propozycja Flamini myśle, że idealna. Klasowy piłkarz, w dodatku za darmo. A Essien? Jeden z najlepszych def. pom. świata, tylko weź go człowieku stamtąd wyciągnij. Choć i tak zawsze szanse większe niż na De Rossiego Laughing
No rzeczywiście, moja pomyłka, chyba w wieku 18 lat trafił do Juve.Einar pisze:On wychowankiem Juve nie jest Wink Niemniej zgodze sie, że to wielka ikona tego klubu.