Einar pisze: No dobra, ale lepiej mieć Essiena za 35 milionów czy niewiele gorszego Flaminiego za darmo? Wink
Essien to trochę inny typ piłkarza. Jest bardziej nastawiony na ofensywę.
Nic jeszcze nie było mowy o odrzucaniu. Arsenal zaproponował 50 tyś funtów tygodniowo z tym, że Juve ma ponoć dać więcej. Flamini czeka który klub da więcej i z tymi podpisze kontrakt.Einar pisze:Ale co biedny Wenger może? Zaproponował mu nowy kontrakt, Mathieu go odrzucił i jaką ma niby walke teraz Arsene podjąć?
Akurat w to śmiem wątpić. Mógł odejść w tamtym sezonie- został. Przebił się do składu, jest jednym z najlepszych zawodników w tym sezonie i nagle zrobiło mu się źle? Tu chodzi tylko o kasę. Zresztą nie chcę wyciągać pochopnych wniosków, bo sam zainteresowany nie wypowiedział się jeszcze na ten temat.el Crack pisze:No chyba, że ten nie chce grać w Arsenalu czy tam PL.
Ja myślę, że Flamini byłby najlepszym rozwiązaniem. Powód- wolny transfer. Na dodatek nie uważam aby był gorszy od De Rossiego.el Crack pisze:Flamini wg mnie jest jedną z lepszych opcji, ale jak można mieć najlepszą to po co rozważać inne Wink. De Rossi chyba byłby kandydatem numer jeden po Essienie, on już podpisał ten "dożywotni kontrakt" ?