Gdzie ja napisałem, że Mistrzostwo Primera Division to jest nicDuch pisze:Już nie przesadzaj. Mistrzostwo Hiszpanii to wcale nie jest takie NIC
el Crack pisze:Lepsze Mistrzostwo niż kolejny sezon w Arsenalu bez niczego
Przyjedziecie na Emirates Cup to się zmierzymy
Tak-pewnie. Już w tym sezonie mieli się wziąć za Ligę Mistrzów. Co z tego wyszło każdy widział. Polegliście ze słabiusieńką Romą. Nie muszę mówić co by było gdyby... Real trafił na ManU lub Barcę. Wystarczy spojrzeć:el Crack pisze:Ehe, co potwierdza ten i np. ubiegły sezon. Jeśli w tym sezonie Real wygra ligę, a na 99% to osiągnie to można powiedzieć, że odzyskał hegemonię w Hiszpanii i teraz celem numer jeden będzie Liga Mistrzów i dobrze o tym wie Calderon. Zresztą ja też będę miał w dupie La Ligę, jeśli jej kosztem będziemy mogli wygrać Ligę Mistrzów.
ManU gromi Romę a nie może dać sobie rady z Barceloną. Oczywiście tak nie powinno się mierzyć sił zespołów.
el Crack pisze:Poza tym Real zapewne w tym letnim mercato znowu będzie się ostro zbroił, a Arsenal (a wygląda na to), że się nie wzmocni, ale będzie stał w miejscu, a może i nawet się osłabi (ma przecież odejść Hleb, Flamini i coś o Senderosie słyszałem)
Nie masz lepszych argumentów? Senderos jeśli odejdzie to osłabi zespół? Napewno. W miejsce Hleba i Flaminiego przyjdą nowi. Z resztą Alex nigdzie się nie wybiera. Kogo kupi Real? Kolejną przepłaconą gwiazdeczkę za 50mln? Nasz Eduardo pokazał w tym sezonie więcej niż RvN.