Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Einar » 25 kwie 2008, 15:28

Hanni pisze:Einar napisał:
Ale chyba lepszy tytuł na półwyspie Iberyjskim niż żaden? Kiedy wy ostatnio wygraliście jakieś trofeum?

A Wy?

Kompleksy jakieś? :shock: Rozmawiamy o tym czy jest większa szansa na trofea w Realu czy w Arsenalu, a ty mi ze słabiusieńką Romą wyjeżdżasz :shock: Ale jeśli chcesz wiedzieć: w zeszłym sezonie Puchar Włoch (po rozgromieniu mistrza kraju 6-2), w tym Superpuchar i Coppa Italia w drodze
Roma zagrała słabo w tym dwumeczu? Nie rozśmieszaj mnie. Nie przez przypadek jesteśmy drugi raz z rzędu w ósemce najlepszych ekip Europy i tylko totalny ignorant może nazywać Rome "słabiusieńką".

A może nie? Kto cały czas atakował a kto się bronił? 55% - 45% posiadanie na rzecz Realu.
Ty to na poważnie piszesz? :shock: Roma zagrała fantastyczny mecz na Bernabeu. Chyba że mówisz o spotkaniu na Olimpico - tam było nieco słabiej, ale jakby nie było też potrafiliśmy szale zwyciestwa przechylić na swoją strone.

ManU gromi Romę

Nie nic. Tylko tyle że ManU to klasa wyżej. Mówię o meczu który widziałem w tym sezonie i zawidołem się na Włochach. Dlatego nie znoszę włoskiej kopaniny.

Barca to klasa wyżej niż Schalke. A co tam, napiszemy że Barca rozgromiła Schalke.

Włoska kopanina :ok: No ale sory, zapomniałem że to wy, a nie my gracie najlepszy futbol w Europie :rydzyk:

Wróć do „Anglia”