Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post autor: bartbuks » 25 kwie 2008, 17:37

romantyk_emil pisze:chętnie widziałbym Valencię w Segunda Division...heh zapewne wtedy wszyscy wielcy piłkarze by odeszli ale niema co sie dziwić kto by chciał grać w drugiej lidze Very Happy Very Happy po tym sezonie i tak pewnie odejdzie Villa do Chelsea oraz David Albelda który był w tym sezonie bardzo źle traktowany Sad ale takie jest życie... Wink
A ja najchętniej nie czytałbym takich postów
:shock: Mam pytanie do Ciebie?? Od kiedy kibicujesz Chelsea? Od momentu przyjścia Abramowicza???
romantyk_emil pisze:Czytałem gdzieś na jakiejś stronie że prawdopodobnie będzie w Chelsea grał w przyszłym sezonie i dlatego tak napisałem! Ale wiesz jak Albelde męczyli pół sezonu to będzie dziwne jak zostanie przecież musiał grać w rezerwach i itp.
grał, ale tylko na playstation....
romantyk_emil pisze:Na pewno odejdzie bo Valencia nie będzie grała w przyszłym sezonie CL a po drugie taki zaowdnik jest stworzony do wyższych celów a nie do bronienia się przed spadkiem z ligi Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
grają w UEFA i zmieniło się dużo osób w sztabie i klubie, ma przyjść Marcelinio i myślą o transferach wzmacniających, a nie osłabiających kasę klubu...
romantyk_emil pisze:Ale niejedno krotnie powtarzał ze lubi angielską piłkę!A jak wszyscy wiemy Arsenal,Liverpool,Manchester mają już pozycje te obsadzone, a z Chelsea odchodzi Drogba,Pizzaro(który nic nie pokazał) i prawdopodobnie Sheva wiec Chelsea będzie poszukiwała napastnika.

A czytałeś może coś takiego: Podobno jak Mourinho przejmie Inter to Moratti ma mu ściągnąć Lamparda i Drogbę i Chelsea się rozpadnie a Ty zmienisz klub na Inter i będziesz miał herb Interu w avatarku 8)
lisek_chz pisze:Marca sugeruje też, że Garay jest może przejdzie, a może i nie. Raczej to 2, bo po co miałby przechodzić z Racingu, który gra w tym sezonie o niebo lepiej od Valencii, do słabszego klubu. Teraz wygląda to tak, że chcemy kupić pół Ligi Hiszpańskiej, nie zważając na to, że jesteśmy 2 punkty nad strefą spadkową. Chyba nikt nie widzi, że zaraz możemy grać w Segunda Division, więc to nie będą żadne atrakcyjne oferty. Zresztą dziwnie grałoby mi się w Fm'ie 2009 Valencią, wybierając ligę Segunda Laughing

Na czele listy trenerów znajduje się Marcelino. Osobiście nie podjął żadnej decyzji, ale potwierdził, że VCF złożyła mu poważną ofertę. Dodał także, że włodarze Racingu jako pierwsi poznają jego decyzję. Świadom jest tego, że po sezonie z drużyną Santander pożegnają się kluczowi zawodnicy, bo klubu nie stać na realizację pokładanych planów. Mówi się, że w ślad za coachem z RS na Mestalla przeprowadzi się Ezequiel Garay. Wszystko jednak zależy od tego czy Marcelino trafi do klubu z Levantu...

Wróć do „Hiszpania”