Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 26 kwie 2008, 16:17

W meczu 36. kolejki Premiership Chelsea Londyn pokonała po stojącym na najwyższym poziomie, szalenie emocjonującym meczu Manchester United 2:1 (1:0)
A ja tam z genialnego meczu nic nie widziałem choć emocje były, to prawda. Szkoda i to bardzo tej głupio straconej bramki przez co już wydawało mi się że mecz zakończy się podziałem punktów.
Tak sie zastanawiam skoro MU w meczu z Barcą oszczędzało siły na Chelsea, dzisiaj na Barcę to nie zdziwię sie gdy we wtorek dalej będą grali swoje catenacio aby siły zachować na West Ham a następnie znowu się oszczędzać na Wigan :roll: A ponoć najważniejszy na świecie jest Emirates Cup więc może tam chcą zagrać kuchennymi drzwiami i powalczyć o to wspaniałe trofeum :think: Widać Ferguson lubuje się w stosowaniu catenacio w tym bajecznie grającym MU :brawo:

Oby teraz MU potknęło się w kolejnych meczach i przegrali na wszystkich frontach :pray:

Aha no i Chelsea jakoś udało się strzelać gole co przy grającym otwartą piłkę MU ponoć jest niemożliwością jak ostatnio w środę (tak wyczytałem :] ) :roll:

Wróć do „Anglia”