ja chce go na forumZorpox pisze:Ja Zorpox na pewno będe po meczu! Wiem że te tchórze z MU na czele z lupkiem znikną z tej strony przynajmniej na miesiąc! Ale cóż to ich problem. Barca dzisiaj udowodni że to Mes que un club! Nasz nowy Cruyff Maradona XXI wieku i Czarna Perła stworzą trójke napastników która wprawi wpłacz całe OT i wszystkich kibiców United. Dzisiaj jest historyczny dzień, dzień trumfu Barcelony! Dzień w którym era MU zanim sie jeszcze dobrze nie zaczeła już zostanie zakończona przez Dume Kataloni! My wystawimy do boju swoje wszystkie gwiazdy. Nasz Juliusz Cezar pokieruje tą drużyna do zwycięstwa przez OT do Moskwy! Dzisiaj wyrocznia Delficka cxzy sam Nostradamus nie mieliby żadnych wątpliwości. Blaugrana znajdzie się finale!
Ja miałem wizje Barca dzisiaj awansowała! Daje sobie ręke uciąć że dzisiaj awansujemy do finalu. Bóg dzisiaj założył koszulke Barcy i jest z nami z klubem który niesie nadzieje światu i zmienia go na lepszy! Messiaszu prowadź nas i daj nam zwycięstwo. Wszyscy ludzie dobrej woli bądźcie dzisiaj z Barcelona!
Jesteśmy purpurowo niebiescy
Nieważne skąd pochodzimy
Czy z północy, czy z południa
Ale zgadzamy się, zgadzamy się
Flaga nas łączy
Purpurowo niebiescy na wietrze
Waleczny krzyk
Mamy imię i każdy je zna:
Barca, Barca, Barca
Niech żyje Barcelona!!!