boskigonzo pisze: On zazwyczaj tak zapieprza tylko nikt nie docenia jego zadziornosci
Ależ ja o tym wiem doskonale i wiedziałem także aznim do nas trafił dlatego byłem tak wielkim zwolennikiem tego transferu. Tyle, że często z tej aktywności Carlitosa niewiele wynika. Wczoraj jednak zagrał świetnie i bardzo dojrzale pod nieobecność Rooneya
Zobaczymy co będzie z tą prawą obroną. Lahm jest podobno już zaklepany przez Barcę. Poza tym trochę boję się czy dałby sobie radę w Anglii ze swoimi 170 cm. Nadal obstaje przy tym, że kupimy Bosingwę. W Portugalii Queiroz i Ferguson mają już kartę stałego klienta więc logicznym jest, że znowu tam się będziemy zaopatrywać. No bo kogoś w okienku trzeba kupić a wątpię żeby to był kolejny środkowy pomocnik, stoper albo skrzydłowy. Prawa obrona i atak. Jeśli chodzi o napastników to nie zdziwię się jak wyciągniemy łapki ni stąd ni zowąd po Lisandro Lopeza z Porto. Nie to żebym był jakimś zwolennikiem takiego transferu ale to może być podobna sytuacja jak z Andersonem. W kontekście prawej obrony pojawia się czasem Alves ale dalej będę mówił, że to nie jest piłkarz na nasze potrzeby. Zaraz znowu pojawią się głosy o wychowankach. Ja też jestem zwolennikiem wprowadzania młodych do składu ale mając fundusze do wydania nie wierzę, że Ferguson nikogo nie kupi w nadchodzącym okienku.