1/2 finału LM: Man Utd vs Barcelona

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 30 kwie 2008, 11:07

No i po wszystkim.

Na początek gratulacje dla Manchesteru (i kibiców oczywiście). Drugi mecz zdecydowanie lepszy w wykonaniu MU i to oni mimo optycznej przewagi Barcelony bardziej zasłużyli wczoraj na zwycięstwo. Niestety piłka nożna to nie łyżwiarstwo figurowe. Styl jest ważny, ale tylko przy współpracy ze skutecznością gry.

Nie chce mi się pisać za wiele bo i nie wiem co w sumie. Nie da rady w jednym poście zawrzeć miliona myśli.

Szkoda Leo bo jak dla mnie grał kapitalnie. Samemu jednak nie da się ugrać półfinału LM grając przeciwko DRUŻYNIE. Rijkaard przed pierwszym meczem powiedział, że to nie będzie pojedynek Messi vs Ronaldo tylko Barcelona vs Manchester. Wczoraj było Manchester United vs Messi niestety. Jeżeli miałbym jeszcze kogoś wyróżnić to mimo wszystko Deco. Podczas meczu myślałem, że to Zambro tak fatalnie wybijał piłkę (gol dla MU), ale mniejsza o to. Jedynie Deco i Leo stanowili jakieś zagrożenie dla obrony i bramkarza MU. Eto'o dzisiaj jeszcze gorzej niż w pierwszym meczu. Henry nie lepiej.

Starczy póki co. Jeszcze raz gratulacje dla MU. Powodzenia w finale. Życzę zwycięstwa.

Wróć do „Puchary Europejskie”