1/2 finału LM: Man Utd vs Barcelona

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 30 kwie 2008, 16:08

Kamil232 pisze:I nie musze patrzeć na te dwa mecze, oglądam każdy mecz United a i Barcy spotkań spoooro w tym sezonie widziałem, i za to stwierdzenie Evra > Abidal dam sobie rękę uciąć ;]

To dobrze, że masz dwie. Abidal zagrał kapitalne spotkanie na CN zaliczajac najwiecej przechwytow, wczoraj słabiej, ale i tak nie bylo źle. Co do reprezentacji, to bedzie pewnie jak z Thuramem na środku, do zakonczenia kariery i tak bedzie grał Abidal czy kibice MU beda sie pocic z nerwow czy nie.

Barcelona źle nie wygladała w dwumeczu. Brakowalo skutecznosci i dokladnosci przy ostatnim podaniu. Jestem rozczarowany, bo spokojnie Barca mogla awansowac.
Co do samych zawodnikow, chwalicie Messiego, tak patrzylem na to co robil Zambrotta w defensywie jak mial problemy z Ronaldo, Nanim, Parkiem. Gdzie był wtedy Messi, zero udzialu w grze defensywnej, a w ofensywie ile Leo zaliczyl dosrodkowań. Dla mnie za duzo przytrzymywal pilke, spokojnie w kilku sytuacjach powinien sie inaczej zachowac. Zambrotta wg. mnie był najlepszym zawodnikiem Barcy w dwumeczu z MU, nie zmieni tego fakt bramka dla Anglikow.

Wróć do „Puchary Europejskie”