Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 01 maja 2008, 0:14

vakabayashi pisze:Guti nie zagra na Rayo de Navarra
I tu szykuje nam sie bardzo ofensywne zestawienie, tylko czy Schuster sie na to zdecyduje? Nie ma Gutiego to Sneijder przechodzi na srodek, Robben i Robinho na skrzydlach i prawdopodobnie dwoch napastnikow, bo Ruud ma zagrac okolo 20 minut, a mozemy sie jeszcze spodziewac kolejnej szansy dla Savioli. A ja i tak licze na to, ze Pipita bedzie mogl sobie pograc w tym meczu, o co w zaistnialej sytuacji moze byc trudno. Chyba, ze wejdzie na skrzydlo :wink:

Gra dwojka pivotow jest dla mnie dosc malo prawdopodobna, choc Schuster juz potrafil zaskoczyc wszystkich :P
vakabayashi pisze:Marcelo ma zaufanie zarządu i bedzie naszym drugim lewym obrońcą w nowym sezonie, klub skreślił mozliwość zatrudnienia Vargasa z Catanii
I bardzo dobrze. Vargasa nie widzialem, a przynajmniej nie kojarze (bo czasem zdazy mi sie obejrzec jakis mecz Serie A) wiec sie o nim nie wypowiem. Marcelo juz w tym sezonie zrobil spory postep. Trzeba mu dac bardzo duzy kredyt zaufania. Tak mlodych graczy nie powinno sie skreslac. Zwlaszcza gdy maja tak ogromny potencjal.

Javi Garcia bedzie dobrym zapchaj dziura :P Tez nie wyobrazam sobie sytuacji, bysmy mieli 4 DM, gdy zwykle gra jeden, wiec Interisci chyba moga powoli zacierac rece, mimo ze wolalbym jeszcze tego nie rozstrzygac, bo roznie moze byc :P Jak juz kiedys pisalem o gre De la Reda jestem wyjatkowo spokojny i potrzebujemy trzeciego pilkarza na uzupelnienie kadry, a nie kogos, kto bedzie gwiazda. Javi Garcia jest takim graczem. Z drugiej strony chlopak jest bardzo mlody, a nie szykuje mu sie teoretycznie zbyt wiele minut gry, a zatem kto wie czy nie bedzie chcial odejsc za rok. Zobaczymy. Jedynym minusem moze okazac sie to, ze cala prawdopodobna trojka pivotow na nowy sezon to gracze o stosunkowo niewielkim doswiadczeniu. Mimo wszystko powinni dac rade :wink:

Wróć do „Hiszpania”