I tu szykuje nam sie bardzo ofensywne zestawienie, tylko czy Schuster sie na to zdecyduje? Nie ma Gutiego to Sneijder przechodzi na srodek, Robben i Robinho na skrzydlach i prawdopodobnie dwoch napastnikow, bo Ruud ma zagrac okolo 20 minut, a mozemy sie jeszcze spodziewac kolejnej szansy dla Savioli. A ja i tak licze na to, ze Pipita bedzie mogl sobie pograc w tym meczu, o co w zaistnialej sytuacji moze byc trudno. Chyba, ze wejdzie na skrzydlovakabayashi pisze:Guti nie zagra na Rayo de Navarra
Gra dwojka pivotow jest dla mnie dosc malo prawdopodobna, choc Schuster juz potrafil zaskoczyc wszystkich
I bardzo dobrze. Vargasa nie widzialem, a przynajmniej nie kojarze (bo czasem zdazy mi sie obejrzec jakis mecz Serie A) wiec sie o nim nie wypowiem. Marcelo juz w tym sezonie zrobil spory postep. Trzeba mu dac bardzo duzy kredyt zaufania. Tak mlodych graczy nie powinno sie skreslac. Zwlaszcza gdy maja tak ogromny potencjal.vakabayashi pisze:Marcelo ma zaufanie zarządu i bedzie naszym drugim lewym obrońcą w nowym sezonie, klub skreślił mozliwość zatrudnienia Vargasa z Catanii
Javi Garcia bedzie dobrym zapchaj dziura