co do Marcelo pełna zgoda zresztą juz pisałem ze co do brazylijczyka trzeba być cierpliwym, ciszę sie ze klub to zrozumiałRealFan pisze:Marcelo juz w tym sezonie zrobil spory postep. Trzeba mu dac bardzo duzy kredyt zaufania. Tak mlodych graczy nie powinno sie skreslac. Zwlaszcza gdy maja tak ogromny potencjal.
Bede sie trzymał mojego zdania, że odejście Diarry to błąd z naszej strony. Jedyne co mnie moze (wyjątkowo) przekonać to 23 mln na nasze konto...RealFan pisze:wiec Interisci chyba moga powoli zacierac rece, mimo ze wolalbym jeszcze tego nie rozstrzygac, bo roznie moze byc
no niby tak, w kontekście LM bedzie to na pewno mały minus bo LM wygrywa sie nie tylko umijętnościami ale i doświadczeniem (czytaj szczelną defensywą i śr. pomocąRealFan pisze:Jedynym minusem moze okazac sie to, ze cala prawdopodobna trojka pivotow na nowy sezon to gracze o stosunkowo niewielkim doswiadczeniu
Javi Garcia nie koniecznie musi być zapchaj dziurą bo gdzieś czytałem ze moze on grać na prawej obronie i na środku defensywy wiec nie tylko DM jego przeznaczeniem. natomiast na pewno dostanie nie małą role do odegrania w .... copa de la rey
Vargas to peruwiańczyk, jedno z odkryć seria a w tym sezonie, juz ustawiła sie po niego kolejka drużyn z włoch i pewnie w którejs z nich skonczy. stylem gry troche w typie r.carlosa plus dobra uważna gra w defensywie a i cena atrakcyjna 12-15 mln
co od meczu z Osą i taktyki mam jedą prośbę