Ale Ty piszesz brednie nie mogłem pozostawić tego bez komentarza. Chelsea na dzień dzisiejszy nie jest w jakiejś wyśmienitej formie że wygrywa z każdym a Man U nie jest drużyną która ma nie wiadomo jaki kryzys. Ballack > Krysia w ważnych meczach nie ma meczy ważnych i mniej ważnych każdy ma taką samą wartość ( wiem zaraz posypią się komentarze że mecz np Real Madryt - FC Barcelona to nie to samo co Real Madryt - Levante zgodzę się z tym ale jak już ktoś powiedział Ligę przegrywa się na słabeuszach więc trzeba podchodzić z takim samym zaangażowaniem do wszystkich meczy). Ja osobiście sądzę że ten mecz będzie strasznie wyrównany a o tym kto będzie bardziej zdeterminowany wyjaśni się po zakończeniu sezonu w Anglii.MazurXIII pisze:Jeżeli MU nie poprawi swojej gry to większych szans z Chelsea im nie daję,szczególnie że w tym momencie np. Ballack > Krysia w ważnych meczach zdecydowanie...
Chociaż jeśli C.Ronaldo poprowadzi MU do tryumfu zyska w oczach takich jak ja czyli Krysia vel Żeluś doubters...Jeśli nie to tylko potwierdzi słowa Linekera z poprzedniego sezonu - 'hype'