Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 01 maja 2008, 22:40

od razu zaznacze ze jestem za tym zeby Diarra został u nas, uważam ze mimo iż nie gra w podstawowym składzie to obecność energetycznego, silnego, wysokiego i pracowitego DM jest druzynie bardzo potrzebna.
nie zawsze w sezonie są mecze gdzie rolą defensywnego pomocnika jest granie do przodu. w meczach wyjazdowych na trudnym terenie obecność malijczyka moze być decydująca.
Vianuch pisze:Ciężko, żeby DM przeprowadzał solowe akcje, bo nie do tego został stworzony.
własciewie nie rozumiem czego media hiszpańskie tworzą atmosfere niezadwolonego Momo i Momo chcącego odejść (jego agent też dorzuca 3 grosze)

wiadomo ze od Diarry nie oczekuje sie zeby strzelał hattricka i asystował czego MArca i AS ni widzą chyba. malijczyk jest innym graczm od Gago i spełnia troszke inna rolę. poza tym wg mnie na dziś dzień nawet bez formy malijczyk gra lepiej bez piłki od Fernando. Mozliwe ze Momo czuje sie niedoceniony, mozlwe ze jego agent miesza, ja mam nadzieje ze nie stracimy sporotwo na jego odejsciu
Vianuch pisze:Tak jest, gdy Malijczyk nie jest w formie, podczas dobrej dyspozycji nie popełnia tych błędów.
racja. stąd tez nie wiem dlaczego sie czepiają malijczyka. wiadmo ze nie jest w wyśmienitej formie, ale miał w tym roku m.in puchar afryki co też po części go tłumaczy. ostatni mecz z Santander zagrał wyśmienicie

Wróć do „Hiszpania”