Może i tak. Ale faktem jest że wychowanek, który jest symbolem klubu nie zachowuje się w ten sposób. Nie wiem czy Albelda znajdzie jakiś mocny klub w którym będzie mógł grać w pierwszej jedenastce. To już chyba nie ten okres kiedy prawie każdy europejski potentat chciał go mieć w drużynie. jeśli interesuje go odejście z ukochanego klubu na rzecz ławki rezerwowych lub gry w jakimś przeciętnym klubie, to jest to według mnie sytuacja co najmniej dziwna. Dla mnie Albelda był ostatnim człowiekiem który mógłby odejść z tonącego okrętu "Valencia".RealFan pisze:Po prostu zawodnik z ambicjami chce jeszcze cos osiagnac, a nie siedziec w Valencii, ktora do walki o CL moze sie nie wlaczyc przez pare sezonow, jesli sytuacja naprawde jest powazna.
Czy aż 40mln... To sprawa dyskusyjna. Nie chcę znowu wałkować tego tematu. Może któryś z gigantów rzuciłby te 40 mln ale w momencie kiedy Valencia liczyła się w Europie i ciężko byłoby wykupić zawodników. Te 20mln to pewnie zbyt małą kwota ale pewnie wcale nie taka śmieszna dla działaczy Valencii. Prawdopodobnie odejdzie za 25-30mln.MeToYou pisze:to swietny zawodnik, wart tych 40mln bardziej niz obecnie Ronaldinho...