Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 02 maja 2008, 20:04

RealFan pisze:Ta opcja z Baptista bylaby lepsza, ale niestety raczej tylko dla nas. Z tego co rozumiem ta oferta zostala odrzucona,
dlatego ze Valencie nie stać na zarobki Besti 3 mln euro (nie chcą tyle mu płacić)

opcja z Granero/De la Red za Davida dla mnie nie mozliwa do realizacji. Z prostej przyczyny - dalibyśmy dzieki temu sygnał swoim wychowankom ze mamy ich w d...... poza tym duzo sie mówi o tym iż wreszcie w naszej ekipe ów wychowankowie zaczną odgrywać jakąś rolę

ten news z marca jest wysoce spekulacjyjny, sam piłkarz mówi ze chciałby sprówować szans w anglii.

sam uważam ze jest wielka szansa zeby D. Villa zagościł u nas:
po pierwsze: to bedzie duże plusy dla CAlderona który wciąż w oczach fanów obietnic nie spełnił (Kaka Cesc) lub nie sprowadza cracków (C ronaldo)
po drugie: sam piłkarz byłby potrzebny drużynie, w nowym sezonie priortytem bedzie walka w LM, taki ktoś jak Villa jest w stanie sam nam spotkania wygyrwać
po trzecie: sam piłkarz moze być skłony do przenosin, nie jest juz młody, wchodzi w najlepszy pilkarski wiek i pora wreszcie coś ugrać, mimo ze na penwo ma senstyment dla Valencii to fatalny sezon kiepska atmsera w ekipe levantu moze przeważyć (ponadto Valenci moze opłacać sie sprzedaż

po czwarte: Granero i De la Red wg mnie nie wchodzą w rachube na wymiane - ich nikt nie ruszy ALE wciąż mamy takiego zawodnika którym interesował sie Valencia i który na penwo na MEstalla by sie przydał... Roberto Soldado, ponadto odejdzie Albelda - i tu mozemy użyć J. Garcii (moze wtedy jego odkupienie z Ossy nabierze sensu), mozemy użyć tez J. Codiny, Adana a moze Savioli - na pewno opcje na wymiane są

natomiast jedno wg mnie jest pewne trzeba transfer ewentualny dopiąć juz teraz . dziś cena z Ville to (oficjalnie 40 mln - sensowne 30 mln plus piłkarz na wymiane ) a w trakcie euro/po euro moze wzrosnąć

Chlopaczek pisze:Tak czy siak jedyneczka i kontra na remis w meczu Osasuna-Real wyglada calkiem dobrze.
cieżko bedzie. Real da z siebie wszystko. mecz z Barcelona nie bedzie meczem o mistrzostwo. ale meczem o prestiż, honor i dume i o to co nie zawsze sie udaje o 2 zwycięstwa w sezonie z Barcą. GD beda dla Realu mega ważne nawet jesli wczesniej mamy majstra

RealFan pisze:W koncu Villa jest tym typem pilkarza jakiego najbardziej bym u nas chcial na ataku
powiem Ci ze przekonałeś mnie, przekonałem sie do Davida, uważam ze jeego sprawdzenie byłoby by dla nas mega bonusem.

Wróć do „Hiszpania”