"Święta Wojna na San Siro" ...

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 03 maja 2008, 13:15

myhalek_acm pisze:
A wiec Powodzenia Czarno - Niebiescy ale przykro mi po derbach bedziecie po tej gorszej Stronie Mediolanu Razz
Odważne słowa jak na kibica zespołu, który cały sezon dołuje. Tak to mogliśmy pisać parę lat temu, gdy pod względem piłkarskim mecze z Interem znaczyły niewiele więcej, co mecze z Parmą, Lazio czy Palermo. Teraz Inter jest jednak mocniejszy, my dużo słabsi i mecz będzie totalną zagadką.
Chciałbym być pewny tego, że zagramy bardzo dobrze, jak z Juventusem, ale kiedy przypomina mi się to, że sędzia też będzie na boisku, to wyniku pewien nie jestem - a nuż odprawi kabaret w jedną lub drugą stronę i będzie po zawodach.

Te derby to jedna wielka niewiadoma i żaden wynik mnie nie zaskoczy - właściwie tylko wysokiej porażki Milanu się nie spodziewam, każdy inny wynik jest możliwy.
czeher pisze:perspektywa gry z "pozostalosciami Parmy" i mam nadzieje ze wtedy juz pewnym utrzymania Torino
Oba mecze mogą się okazać nawet o wiele cięższe, niż Napoli i Udinese... Parma i Torino walczą o utrzymanie, Udinese i Napoli wtedy może już nie walczyć o nic... Ciekaw jestem i tak tylko tego, jak (i czy) się podniesiecie po Rangersach, bo zespół może różnie zareagować na taką porażkę. Przekonamy się niedługo. :wink:

Wróć do „Włochy”