Odważne słowa jak na kibica zespołu, który cały sezon dołuje. Tak to mogliśmy pisać parę lat temu, gdy pod względem piłkarskim mecze z Interem znaczyły niewiele więcej, co mecze z Parmą, Lazio czy Palermo. Teraz Inter jest jednak mocniejszy, my dużo słabsi i mecz będzie totalną zagadką.myhalek_acm pisze:
A wiec Powodzenia Czarno - Niebiescy ale przykro mi po derbach bedziecie po tej gorszej Stronie Mediolanu Razz
Chciałbym być pewny tego, że zagramy bardzo dobrze, jak z Juventusem, ale kiedy przypomina mi się to, że sędzia też będzie na boisku, to wyniku pewien nie jestem - a nuż odprawi kabaret w jedną lub drugą stronę i będzie po zawodach.
Te derby to jedna wielka niewiadoma i żaden wynik mnie nie zaskoczy - właściwie tylko wysokiej porażki Milanu się nie spodziewam, każdy inny wynik jest możliwy.
Oba mecze mogą się okazać nawet o wiele cięższe, niż Napoli i Udinese... Parma i Torino walczą o utrzymanie, Udinese i Napoli wtedy może już nie walczyć o nic... Ciekaw jestem i tak tylko tego, jak (i czy) się podniesiecie po Rangersach, bo zespół może różnie zareagować na taką porażkę. Przekonamy się niedługo.czeher pisze:perspektywa gry z "pozostalosciami Parmy" i mam nadzieje ze wtedy juz pewnym utrzymania Torino