Trzeba miec na uwadze, że Rudy mimo wszystko bedzie powoli kończył kariere. Zagra jeszcze myśle góra rok. Wtedy zostanie nam Anderson i Carrick, potrzeba kogoś więcej. Wiem wiem, jest Fletcher, ale nie oszukujmy sie, to nie jest piłkarz, który jest w stanie poderwac zespół kiedy nie idzie.boskigonzo pisze:a po kij nam oni ?
Napisałem o Moutinho i Veloso, bo było nimi 'ogłaszane' zainteresowanie. Jestem za Jose, ale ten drugi do mnie wcale nie przemawia.
To jeszcze zależy co robimy z naszą prawą obroną. Liczymy na powrót Garego, stawiamy tam stopera Browna, czy kupujemy tego całego Bosingwe. Ja bym wszystkie te ewentualnosci popierdzielił, i właśnie tam dał Owena. Świetnie sie podłącza w akcje ofensywne, dysponuje bardzo dobrym dośrodkowaniem, którego nie wykorzystuje grając MCka albo DMa, jest zasadniczo opanowany i spokojny, wiec nie daje sie tak dymać na flance jak chociażby Wesboskigonzo pisze:Nie nie i po trzykroc nie . Hargo w srodku pola gra za dobrze zeby sie marnowac na prawej stronie