"Święta Wojna na San Siro" ...

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post autor: TS borys IFC » 03 maja 2008, 17:41

Wilmore pisze:e derby to jedna wielka niewiadoma i żaden wynik mnie nie zaskoczy - właściwie tylko wysokiej porażki Milanu się nie spodziewam, każdy inny wynik jest możliwy.

mam rozumiec ze np 5-0 dla milanu to wynik realny?

z reszta sie zgadzam nie wiadomo jak to bedzie. inter ostatnio zaczal grac lepiej (choc i tak nie jest to jakis wybitny poziom, a na pewno nie to co prezentowalismy na poczatku sezonu) a przede wszystkim powrocily zwyciestwa ale i milan chyba zdal sobie sprawe ze z zimowego snu warto sie obudzic i pewnie odnosi kolejne zwyciestwa. poza tym na korzysc rossonerrich z pewnoscia przemawia motywacja bo oni po prostu musza ten mecz wygrac i tego sie wlasnie boje. ze nasi sie troche zesraja jak w pierwszch 15minutach milan zacznie szalenczo atakowac. kolejnym elementem ktory mnie martwi jest kondycja pilkarzy interu a wlasciwie jej brak. trzeba nastukac po prostu milanowi ze 3-4 ramki w pierwszych 45min a potem liczyc na julio i z wyplutymi plucami dowiezc 3pkt do konca :P. dzisiejszy mecz to takze pojedynek dwoch dosyc smiesznych kolesi na lawkach rezerwowych. ciekawi mnie co ancelotti i mancini przygotowali na jutro. interesujace jest rowniez to jak zaprezentuje sie jutro balotelli. jets w formie ale czy jego mozg w takim meczu bedzie odpowiednio pracowal? niezaleznie od wszystkiego FORZA INTER

Wróć do „Włochy”