"Święta Wojna na San Siro" ...

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 04 maja 2008, 14:21

gilardino11 pisze:Favalli
[*] Inter właśnie dostał co najmniej jedną bramkę do przodu. Wystawienie Favalliego to nie tyle gra w 10, co dla rywali gra w 12 (w przypadku Interu - w 13). Nie spodziewałem się, żę Jankulovski dojdzie prędko do świetnej formy, ale on nawet grając na 50% jest wiele lepszy od Favalliego. Może Carlo liczy, że Giuseppe będzie chciał się odegrać na byłych pracodawcach? :lol:
gilardino11 pisze:Dziwi mnie brak Pato
A mnie nie - Pato wejdzie na drugą połowę, albo jako zmiennik Pippo (gdy trzeba będzie bronić wyniku), albo jako jego partner w ataku (za np. Ambro, gdy trzeba będzie coś strzelić). Mam dziwne przeczucie, że Brazylijczyk jest w wielkiej formie i jest niesamowicie głodny gry - wszystko mu wychodziło, dużo grał, nagle usiadł na ławce, gra jakiś staruszek, będzie chciał coś udowodnić. Ancelotti pewnie tak samo to widzi i rzuci wygłodniałego wilka na podmęczony Inter.
Ciekaw jestem dyspozycji Kaki i Inzaghiego - od nich będzie dziś zależało najwięcej...
A Oddo niech się przyspawa do ławki, nastał czas Bonery - przynajmniej do końca sezonu. Oby dziś Daniele nie powtórzył błędu z meczu ze Starą Damą...

Wróć do „Włochy”