AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 02 lut 2005, 11:56

Juz pewne Sheva wraca na Reggine czyli za 2 kolejki. Gramy bez niego z Messiną na wyjeżdzie i z Lazio na San Siro - trudno SHEVA ZDROWIEJ SZYBKO ...

No i dziś kolejna kolejka :D Milan jedzie do Messiny. Trzeba dziś pokazł że to nie jest kryzys tylko chwilowa zadzyszka Mecz bedzie trudny na bank ale Carlo wie że teraz to juz jest chyba ostatni dzwonek. Bedzie zmiana w składzie i to chyba jest normalne ale że nie zagra Sheva i Pippo to teraz co zrobic bo dla mnie Crespo i Jon Dahl NIE moga grać razem w jednej lini. Ciekawy skład podaje LA REPUBBLICA: MESSINA-MILAN,

MESSINA: Storari; Zoro, Aronica, Rezaei, Parisi; Coppola, Donati, Giampa; Sullo; Zampagna, Di Napoli

MILAN: Dida; Stam, Nesta, Maldini, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kaka;; Crespo, Serginho

Zauważcie nie ma Cafu a Jaap w jego miejśće wraca Sandro po pauzie. Czyli Sergio w ataku ale na moje oko to nie bedzie tak wygladało. Bardzie stawiam że Carlo na "choinke" sie zdecyduje !!

Dida - Cafu, Sandro, Maldini, Kaładze - Vikash, Pirlo, Ambrosini. - Kaka , Serginho - i Crespo !!!

NIE WIEM JAK TO BEDZIE ALE WIEM ŻE MILAN WYGRA !!!!

**FORZA GRANDE MILAN**

Wróć do „Wracając Do Meritum”