Cieszy mnie forma Higuaina, ten chlopak ma wielki potencjal! Mam nadzieje, ze pomimo zakupu nowego napastnika on i tak bedzie dostawal szanse na gre.
Real byl lepszy w kazdym aspekcie gry i wygral zasluzenie. Swietna wymiana podan z pierwszej pilki, tempo, finezja gry. Po prostu miod. Barca - ekipa do remontu. Jak to powiedzieli komentatorzy(fani Barcy zreszta) mina Riijkardaa swiadczyla o wszystkim. A co do komentatorow C+ to strasznie mnie denerwowali, komentowali stronniczo jak zawsze. Jak Diarra rozbijał ataki Katalonczykow, to oni mowili o swietnym pomysle graczy Blaugrana, a nie o swietnej interwencji. Jak Real prowadzil 2-0 to mowili z nadzieja w glosie, ze wygrana 2-3 Barcy bylaby wspanialym wyczynem. Jak Real prowadzil 3-0 to wspominali, jak to Barca upokorzyla Real 3 lata temu, wygrywajac 3-0 na SB itd., itp. Wkur....em sie caly mecz na nich.
Podsumowujac: ten mecz pokazal roznice miedzy Realem i Barcelona w tym sezonie i utwierdzil w przekonaniu, ze Blancos sa mistrzami Hiszpanii w pełni zasłużenie!
23.12.2007 Barcelona 0-1 Real Madryt
07.05.2008 Real Madryt 4-1 Barcelona
Campeones!!!!