Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: amolinn » 08 maja 2008, 17:20

Maaras pisze:He Diaby w zupełności wystarczy ;]
Diaby nie jest jeszcze zawodnikiem do pierwszego składu. W przyszłości może być świetny na tej właśnie pozycji, ale w przyszłym sezonie pewnie będzie grał Gilberto. Tym bardziej że ostatnio zapowiedział że nie chce odchodzić z drużyny. Widać odejście Flaminiego podziałało na niego motywująco :P
Maaras pisze:Co raz częściej słychać o tym że Inter się bardzo poważnie interesuje Hlebem, a i sam Alex (z prasowych doniesień) chciałby się przenieść do Interu.
Ja nie czytałem nigdzie wypowiedzi Hleba że chce odejść z Arsenalu. Co prawda chodzą ploty że Inter negocjuje z Arsenalem ale to jak narazie nic konkretnego. A nawet jeśli chce odejść to droga wolna. Akurat jego nie będzie mi tak żal Flaminiego. Dostalibyśmy pewnie sporą kasę za Hleba, za którą można by kupić godnego następce.
Maaras pisze:ale w jego miejsce chętnie bym widział Samira Nasriego.
A ja jego nie chcę w naszej drużynie. Mnóstwo kasy za kota w worku.
Nawet gdyby nie zrezygnował, to i tak Villa pewnie przeszedłby do Realu, chociaż z drugiej strony Wenger nigdy nie mówi głośno o piłkarzach, których sprowadza.
Przecież Villa sam powiedział że chciałby zagrać w Arsenalu, więc jeśli Kanonierzy złożyliby porządną ofertę to czemu miałby zmienić zdanie?

Wróć do „Anglia”