Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 09 maja 2008, 13:09

fieldy pisze:Jego statystyki nie powalają na kolana. 4 gole i 4 asysty. Hleb ma podobną liczbę, ale to inni zawodnicy. Hleb pasuje do naszego stylu jak mało kto. Kranjcar nie ma takiej techniki, potrafi z dystansu uderzyć, ale co z tego, skoro mało bramek w ten sposób zdobywa ?
Oj bładzisz, bładzisz :) Niko to naprawde bardzo dobry zawodnik, mi się wydaje że on jak pójdzie do wielkiego zespołu stanie się świetnym zawodnikiem. Do Arsenalu pasuje idelanie, tylko to nie jest typowy skrzydłowy, dynamiczny, przebojowy itp. Ja bym go widział bardziej na środku :roll: Technika to on ma świetną, do Hleba w tym elemencie napewno nie odbiega. Nie wiem skąd ci się wzieło że Chorwat jest słabszy technicznie od Hleba. Uważam ze technika to jeden z jego głownych atutów.
Hleb to bardzo dobry zawodnik, ale Niko gorszy nie będzie jezeli trafi do Arsenalu :]

fieldy pisze:Już bardziej mnie przekonuje nieograny Giovanni dos Santos z Barcy. Podobno Man City go chce sprowadzić.

Nie wiem co ludzi widzą w tym zawodniku :roll: W tym sezonie w Barcelonie gra bardzo słabo, prubuje kiwać choć za bardzo mu to nie wychodzim. Po sezonie przyjdzie Vela, nie wiem po co sprowadzać gorszego zawodnika i to za wielką kase. O ile plotki transferowe sa prawdą to Barcelona chyba bo go nie pusiciła skoro to taki dimament na jaki jest przedstawiany min. przez media. Na tą chwile uważam że dos Santos to nie jest zaowdnik na Arsenal. Fajnie się sprzedaje bo podobny do Ronaldinho, egzotyczna ojczyzna, pół brazylijczyk, ojciec piłkarz ale umiejętność na dzień dzisiejszy marne.

Wróć do „Anglia”