Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: amolinn » 09 maja 2008, 18:24

Ja jestem zwolennikiem zakupienia Kranjcara. To jest zawodnik który ma gigantyczny potencjał, jeśli tylko dobrze się nim pokieruje. Nie rozumiem fieldy dlaczego Niko miałby mieć słabszą technikę od Hleba. Po za tym imho świetnie pasowałby do koncepcji Wengera. Ale nie sugerowałbym się tym że jest ograny w Premiership. Gra dla Arsenalu to zupełnie co innego niż dla Pompey. Mimo to uważam że mógłby bez problemów wywalczyć sobie miejsce w podstawowej jedenastce.

Do Giovanniego nie jestem przekonany. Irytują mnie te jego ciągłe dryblingi. Jeśli nauczyłby się gry zespołowej to być może coś byłoby z niego, ale na dzień dzisiejszy to żadne wzmocnienie. Wolę żeby nie blokował miejsca dla Veli.

Jeśli odnośnie Hleba to co pisze fieldy to prawda to zrobiłby niesamowite świństwo klubowi. Cierpliwie czekaliśmy aż zaaklimatyzuje się w zespole, a po pierwszym dobrym sezonie chce wykiwać klub. A na dobrą sprawę dla Interu tak naprawdę nie robi większej różnicy czy zapłacą za niego 3mln czy 15mln. Prawdopodobnie kasę wyłożą tak czy siak.

Wróć do „Anglia”