Mi się wydaje, że kolega PubuśBubuś, pisząc o klubie odstającym od czołówki i z dobrymi finansami pisał właśnie o Byernie, przynajmniej tak to odebrałem. Więc nie jeździjcie tak po nim. Swoją drogą, prasa może pisać, ja nie uwierzę, póki nie zobaczę oficjalnego komunikatuWilmore pisze:Widzę, że w randze do pełnego opisu Twojej osoby brakuje tylko słowa "nabijacz".PubuśBubuś pisze: A może chciałby potwierdzić swoje umiejętności grając dla zespołu, który odstępuje od światowej czołówki, a który może sprostać jego wymaganiom finansowym, i który może włączyć się do walki o CL.
Gattuso gra w zespole, który może sprostać jego wymogom finansowym, obecnie który odstępuje od światowej czołówki, ale nadal jest klubem z lepszymi piłkarzami, finansami, wynikami od Bayernu.
Jeśli Rino odejdzie, to tylko jedno to będzie znaczyć - w szatni się źle dzieje. Bo akurat Gennaro nie powinien obawiać się rywalizacji o miejsce w składzie, bo jeśli będzie w formie, to będzie lepszy od Massimo czy Flaminiego.
Wątpię, żeby miał odejść. O Shevie mówiło się wiele czasu, przemawiały za nim czynniki pozasportowe (Abramowicz, żona), a Gattuso miałby przejść do Monachium po co?
Dla wyników?![]()
Dla pieniędzy?![]()
Nic za transferem do Bayernu nie przemawia.