Podobno ktoś nam oferuje jakąś kaskę za wygranie nad Sarąvakabayashi pisze:mecz o nic dla Realu wiec mozna sie spodziewać ze zagramy na luzie
Niech chłopak mavakabayashi pisze:Dudek zadebiutuje Laughing
Szczerze to nie chciałbym, aby Saragossa spadła do drugiej ligi, jakby nie patrzeć to jedna z lepszych ekip naszej ligi i szkoda by było, gdyby przez to La Liga była słabsza. Bardziej chciałbym, aby to Osasuna spadłavakabayashi pisze:mozna by wygrać i.... strącić ich do 2 ligi Twisted Evil
Też jestem bardzo ciekawy jak będą współpracować ze sobą. Higuain jest ewidentnie na fali, zobaczymy co pokaże Ruud po kontuzji.vakabayashi pisze: cieszy też fakt ze atak utworzą zapewne RVN i Higuain.
PS. Ostatnio mówi się o transferze Xabiego Alonso do Realu Madryt, sam nie wiem co myśleć o tym transferze, bo z jednej strony za drogi, bez formy, pivotów mamy, a potrzeba bardziej rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia, z drugiej strony jest bardzo kreatywny i uniwersalny (na pewno na CMie by dał radę), ma umiejętności i papiery aby grac w Realu, a Schuster go chce, nawet kosztem DLR/Granero co mi się niezbyt uśmiecha. Podobno Guardiola też go chce