Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 11 maja 2008, 13:35

Myślę, że to odpowiedni moment na złożenie hołdu najbardziej przereklamowanej drużynie Orange Ekstraklasy, bo jakoś niewiele się do tej pory o tym mówiło.

No i znowu sędziowie wydymali Lecha. Przecież był faul na Dolsze przy pierwszej bramce :lol:. Tak jak pisałem na poprzedniej stronie, o brak pucharów lechici powinni mieć głównie do siebie, bo nawet karny dla Wisły z Groclinem, nawet wygrana z Polonią nie dałaby im UEFA. Kampania histeryzującego Smudy, który chciał odwrócić uwagę od tego, że Lech nawet jednej całej rundy nie miał dobrej - to żenada, a nadmuchiwanie atmosfery z walką o majstra to już trochę mocniejszy epitet się ciśnie na usta. A ciemny lud to kupił. Bo czy Lech chce majstra, czy zgrywa drużynę, to i tak stać go tylko na Intertoto i kolejny sezon poza podium. Magia PR: Poznań stawia na sport, walczy o majstra, Wrocław to najlepsze miasto w Polsce, a Zakopane zrobi olimpiadę zimową.

Pamiętam jak pewien forumowicz udowadniał mi, że właściwie nie ma różnicy między Wisłą a Lechem, poza tymczasową przewagą jakości zawodników, ale wkrótce Lech może kupować zawodników z Wisły.

:lol:

Tylko nie wiem czy na pewno Kolejorz chce iść tą drogą, bo najnowszy nabytek z Krakowa zrobił ich z partyzanta.

No i generalnie Que sera, sera...

Wróć do „Polska”