Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: rdz » 11 maja 2008, 18:34

Berik pisze:PS: ale Ronaldo sie blaznil dzisiaj....blazenada. Z takim zachowaniem to do przedszkola
Troche racji masz napewno, ale bramke strzelił, to najważniejsze ;). 31 bramek w Premiership, niech strzela tyle co sezon i bedzie błaznem nawet maxymalnym :P.

Mecz mocny, cały czas sie bałem tego Valencii. Koleś ma talent naprawde, kilka razy ładnie pojechał tam Evre. Całe szczescie bramki nie strzelił ;). Sędzie okradł Wigan, potem nas w drugiej połowie wiec = ;). No może nie do końca, bo inaczej by sie grało przy 1-0 w tył, ale jednak karny w drugiej połowie był ewidentny dla nas. Pisze, żeby nikt nie sapał, że sedzia całkowicie mecz ustawił ;)

Giggs :brawo: . Tylko tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.

Słaby mecz Tevezito, bardzo dobry naszej obrony. Aa Scholes, już sie bałem, że wyleci. Dobrze ze Alex wpuscil Hargo w drugiej :).

Chelsea dała ciała w końcówce.

A nasze United znowu pokazało, że jak Real wygrywa lige, to tak samo my ;). Niech i kolejna zależność sie sprawdzi, a mianowicie

Liga Mistrzów i jej triumfatorzy.

2003 - Juventus wyeliminował Real Madryt, AC Milan pokonał Juventus. AC Milan mistrzem.
2004 - AS Monaco wyeliminowało Real Madryt, FC Porto pokonało AS Monaco. FC Porto mistrzem.
2005 - Juventus wyeliminował Real Madryt, FC Liverpool pokonał Juventus. FC Liverpool mistrzem.
2006 - Arsenal wyeliminował Real Madryt, FC Barcelona pokonała Arsenal. FC Barcelona mistrzem.
2007 - Bayern wyeliminował Real Madryt, AC Milan pokonał Bayern. AC Milan mistrzem.
2008 - AS Roma wyeliminowała Real Madryt, Manchester United pokonał AS Romę. Wychodzi więc, że... ?

to już w ogóle bedzie w 7777777 niebie ;). Radoszka jak cholera ;)

Wróć do „Anglia”