Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 11 maja 2008, 20:36

Już sam nie wiem czy napastnik jest potrzebny czy nie. Czy obrońca prawy jest potrzebny czy nie. Nie chodzi tylko o to że jestem podniecony mistrzostwem.

Jeżeli Neville rzeczywiście wraca do formy to IMO obrońca nie jest potrzebny. Szczególnie że obecnie na rynku ciekawych opcji brak. Człowieka z City nie biorę pod uwagę, poprostu nie widzę go u nas :roll:
Jeżeli mamy zostać tylko z Brownem naprawej to obronca jest konieczny.

Zakładając że Neville gra w nastepnym sezonie to przy dobrych wiatrach Fabio może powoli wchodzić do drużyny. Skoro Arsenal daje szans o rok starszemu Traore to my też powinnismy nad tym pomyśleć.

Co do napstnika, Berba to moje marzenie, ale z drugiej strony 3 swietnych napastnik + Maczuga, ewentualnie Frazier to troche dużo. Chcemy dawać szanse Welbeckowi przy takiej obsadzie gdzie i kiedy :roll:

Nie wierzę że Ferguson nikogo nie kupi, on ma już pewnie plan, ja za cholere bym nie wiedziłą co zrobić :P

Jeszcze jedno. Kto negował talent Eikrema :> Ostatnio został najlepszym zawodnikiem turnieju BlueStars 2008, gdzie grałą drużyna U18. Niby to nic nie znaczy ale jednak wyróznia się na tle kolegów, przeciez grali tam również Possebon czy Macheda których się bardzo chwali. A ktoś zarzucał że Magnus nie ma nawet miejsca w podstawowej 11 U18 :P

Wróć do „Anglia”