Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post autor: MENDEZ » 12 maja 2008, 11:09

piwus pisze:Istotnie, Smudy nie powinienem w to mieszać, bo on zajął się sędziami. Oczywiście prezes i kibice zostają.

Kibiców możesz wyłączyć po części gdyż:
1. Kibice śmiali się z tego co powiedział Rutkowski - nie widząc wzmocnień i opowiadali sie za Smudą
2. Mówili, że chcą mistrza ale tego chce każdy kibic każdej drużyny - czy chcesz, żeby Polska wygrała EURO? Jak nie wyjdziemy z grupy to kibic drużyny, która wygra będzie pisał w temacie "Reprezentacja Polski" o najbardziej przereklamowanej drużynie EURO.
Przypominam, że tylko Rutkowski głośno o tym mówił. Nie mozesz do tego dołączać kibiców z onetu bo tam nawet Widzewa pisali, że idą na mistrza... :lol:

piwus pisze:Pisałem o pięciu latach w odpowiedzi na zabawny żart o 8 miejscu Wisły. Krytykowanie Wisły to najwyraźniej rzecz zaraźliwa w Poznaniu, jeszcze niedawno Rutkowski udowadniał, ze Lech od Wisły lepszy jest i basta. Ale co się dziwić - koneserzy twierdzą, że rozgrywki Intertoto są bardziej urozmaicone niż Liga Mistrzów czy Puchar UEFA.

Nie wiem czy taki zabawny. Drużyna z najwiekszym budżetem zajmuje 8 miejsce to nie jest taki tam "wypadek przy pracy"
A po za tym ty śmiejesz sie z Lecha, który zaledwie od 3 lat może sie o cos bić bo kasa to podstawa.
Krytykowanie Wisły w Pozaniu?? HAHAHAAH chyba krytykowanie Lecha w Krakowie bo jak narazie to ty napisałeś pierwszy o Lechu, zaczynając ten śmieszny temat. Brakuje tylko: "kto sie śmieje z Lecha" i "wpisywać miasta" gratulacje...

A Lech tak jak Wisła, Legia, Śląsk Wrocław będą walczyć takze o majstra w następnym sezonie i jest to jak na dzisiaj rzecz wiadoma. No ale ty piszesz tak, jakby mistrzem mogły zostać 4 kluby a nie jeden. Powołujesz sie na Rutkowskiego, który jest bizmesmenem i się trochę przeliczył w czymś na czym sie słabiej zna - piłce nożnej.

Ale te słowa mozesz sobie zapamiętać, moje słowa: Lech Poznań jest bardzo dobrze rozwinęty marketingowo, stadion się buduje, kasa w budżecie klubu rośnie, są kibice najlepsi w Polsce - podstawa sukcesów (przyciąga inwestorów, kasa z biletów, z gadżetów itp) i jak dla mnie Lech stanie się głównym klubem w Polsce na równi z Wisłą w ciągu najbliżych 2-4 lat.

Wróć do „Polska”