Roger w reprezentacji

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post autor: myhalek_acm » 12 maja 2008, 19:56

Wedlug mnie to nie jest zdrowy system , w ten sposob zaciera sie narodowosc .

Popatrzmy na przyklad Francji gdyby nie emigranci to gdzie stala by teraz pilka francuska ? , gdyby Nie Polsko-Turecka i jescze niewiadomo jak reprezentacja Niemiec. Gdyby nie Niewolnicy w Brazyli ktorzy teraz tam przewazaja ? Siła byłaby rozlozona calkiem inaczej .

Mnie to poprostu razi nie zebym byl jakims rasista czy co , Nie po to ktos wymyslal sobie prawo narodowosci zeby je ot tak sobie przyznawac. Wiem ze swiat staje sie globalny ale zachowajmy jakies granice bo niedlugo wogle nie bedzie sensu zaachowywania granic jak tak dalej pojdzie .

Wracajac do Rogera , co z niego za Polak ? Moim zdaniem zaden , nie mowi po polsku , pewnie nie zna naszej kultury , gdyby nie kasa legii to wogle by nie wiedzial co to Polska jest . Nawet pilkarz zniego marny , zebysmy powalczyli wczesniej o tego Klose , Podolskiego,Aquafresce , Obraniaka i innych podobnych to moze i bysmy byli mistrzami europy ale my zbieramy ochalpy .
Ostatnio zmieniony 12 maja 2008, 19:59 przez myhalek_acm, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”