O tym transferze było już we Włoszech słychać jakiś czas temu, ja jestem bardzo za, może za wcześnie, by mówić o nowym de Rossim, ale to naprawdę bardzo utalentowany środkowy pomocnik, na dodatek Włoch - tyle że Genoa go nie odda łatwo. Tym bardziej, jeśli dojdzie do starcia w kwestii Boriello.Po pozyskaniu w tamtym roku Albertazziego, AC Milan jest blisko zakupu kolejnego młodego i utalentowanego zawodnika. Celem jest pomocnik Genui Silvano Raggio Garibaldi, który uważany jest za nowego Daniele De Rossiego.
Ciekaw jestem, czy miał kiedykolwiek, i jak stracił. Gourcuff nie dostał poważnej szansy, ale cóż - jego Ancelotti nie lubi tak bardzo, a w końcu mamy bardzo zdolnego Ba.Dzisiaj rano odbyło się "francuskie spotkanie" Ariedo Braidy. Oprócz rozmów w sprawie bramkarza Hugo Llorisa odbyły się także dyskusje na temat przyszłości w Milanie Yoanna Gourcuffa. Młody pomocnik Milanu być może zmieni otoczenie, po tym jak Carlo Ancelotti stracił do niego zaufanie.
Oby!Dzisiaj rano doszło do ważnego spotkania. Ariedo Braida spotkał się z agentami bramkarza Nicei Hugo Lliorisa Według kilku niepotwierdzonych plotek, na spotkaniu obecny był także sam piłkarz, który obecnie leczy kontuzje prawej ręki. Lloris, któremu kontrakt z klubem kończy się w czerwcu 2009 roku mógłby trafić na San Siro za około 7 milionów euro.
Za to u nas nie zagra Gattuso i Nesta w meczu z Udinese.
Czyli UEFA wita Milan w całej krasie - z chorą polityką transferową, zwariowanym trenerem bez koncepcji i zarządem ślepym na rzeczywistość.
Forza Milan!