Roger w reprezentacji

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post autor: TS borys IFC » 12 maja 2008, 21:12

zeby nie bylo od razu zaznaczam ze nie jeste giertychowskim przydupasem z mlodziezy wszechpolskiej ani rasista i nie mam naprawde nikomu za zle ze guereirro dostal ten paszport (choc nie ukrywam ze wolalbym aby reprezentacja naszego kraju zlozona byla z Polakow) tylko chodzi mi o to ze osoba ktora nie cuzje sie Polakiem byla nazywana Polakiem. Do goscia nic nie mam niech sobie ma ten paszport jedzie na euro jak strzeli dla nas bramke to mu podziekuje (choc za Polaka nie uznam, nie Wilmore nie zarzucisz mi tego w nastepnym poscie gdyz juz teraz zaznaczam iz tak nie posatapie) ale mysle ze dla obywatela kazdego narodu (choc w dobie globalizmu i kosmopolityzmu jest to coraz rzadsze) slowo nazywajace jego czlonka jest nacechowane emocjonalnie i nie powinno byc rownoznacze z posiadaniem dokumentu. oczywiscie osoby ktore same sa polakami tylko z nazwy a poza tym nie robia nic aby uboghacac swoja polskosc nie powinny sie odzwyac gdyz jets to jawna hipokryzja co nie zmienia jednak faktu iz roger nie jest Polakiem ale obywatelem naszego kraju. aha i mimo ze jestem wislakiem to szanuje legionistow i rogera takze kolejny argument niektorym odpada

Wróć do „Polska”