Wilmore pisze:Roger zagra świetnie na Euro i wszyscy, od Mendeza czy piwusa począwszy
Czy ty naprawdę jesteś tak ograniczony w myśleniu. Już kilka razy napisałem, że nie będę go czcił itd ja go wogóle na Euro nie chcę.
To jest repra Polski a nie jakaś międzynarodówka. On sie czuje Brazylijczykiem nie Polakiem i jakis tam papierek (zresztą niesprawiedliwie w trybie przyspieszonym, gdy normalni ludzie pracują latami i nie mogą dostać papierka) tego nie zmieni.
Szkoda, że ty oraz Bienias nie potraficie zrozumieć pewnych rzeczy... no ale cóż...
Don Leo mówił, że w Polsce jest bardzo dużo talentów a bierze do kadry Brazylijczyka
Podobnie jak TS BORYS też mam szacunek do Legii - klubu, który coś dla polskiej piłki zrobił. Do Rogera także. Ten cały potest nie jest przeciw niemu ale przeciw międzynarodowej kadrze.
Możemy nie wygrać żadnego meczu ale byle grali Polacy. POLACY.
Co do Podolskiego, albo Klose itp nie można ich porównywać oni mają podwójne korzenie - ojciec i matka z innych narodowości, to jest z lekka co innego bo mogli by grać i dla nas bo są zresztą Polakami. No Podolski to może troche na wyrost
Yukasz ty nadal udajesz 15-latka czy masz tyle lat i piszesz jakieś farmazony, które nic nie wnoszą a takie głupoty piszą dzieci na onecie - moze zmienisz stronę