Roger w reprezentacji

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post autor: MENDEZ » 12 maja 2008, 23:56

RealFan pisze:Jesli milczysz, oznacza to, za nie masz nic na potwierdzenie wlasnej tezy

Można powiedzieć, że on klepie ten temat kilka razy - odp ta sama co przed jego postem... PRZED
A mianowicie. Dla mnie trener nie gra w reprezentacji i może byc on z innego kraju!! PISAŁEM O TYM i taka jest moja odp. czemu nie moze byc zaciąg zawodnika w takim razie? Otóż dlatego, że w reprezentacji GRAĆ muszą POLACY
Czy Fifa zezwala na grę w reprezentacji osobie bez obywatelswta? Nie. Trener może być bez. Roger je ma ale dla kazdego i każdy o tym wie, że Polak z niego żaden

piwus pisze:O tempora, o mores! Kiedyś by grać w jakimś klubie gracz zagraniczny musiał być dwa razy lepszy od miejscowego. Teraz niektórzy by chcieli, by mieszkańcy kraju udowadniali swoją wyższość nad obcokrajowcami, by móc grać we własnej reprezentacji .

To chyba najlepiej obrazuje ten absurd!

Zresztą dlaczego zawodnik nie jest śmieszym tematem ponieważ od początku mojego "pobytu" na pilka.pl pisałem o tym OD POCZĄTKU. Poczytaj sobie wszysytkie moje posty i KOMENTARZE to sie dowiesz dlaczego nie

A Baskowie byli przykładem. Nie muszą Cie interesoweać podałem metodę - zawodnik nie trener tak... trudne? TO PRZYKŁAD
Nie martw sie oni Argetyńczyka nie wezmą... też pisałem dlaczego :roll:
A nawet gdyby kupili to co to ma do rzeczy, że my też? Czy ja tak napisałem, że musimy robic co oni ZAWSZE? Nie ja pisałem co robią do dnia dzisiejszego od założenia klubu...

Wróć do „Polska”