Jak to nie wiesz? Napiszę jeszcze raz: (pisałem 100 razy ale ty i tak zapomnisz i tego posta) w kardze reprezentacji Polski powinni grać Polacy - Roger nim nie jest, kadra staje się znów międzynarodowa.Bienias pisze:( w sumie nie wiem czy wiesz jeszczce o co).
Rozumiesz mnie czy nadal nie? Podpowiem, że jest różnica pomiędzy "rozmumiem" a "akceptuję" a ty chyba tej różnicy nie widzisz.
Chlopaczek pisze:Nie mozna uchwalami zmienic istoty rzeczy.Nie mozna zmienic tego czym/kim sie naprawde jest.
Trudne? Nie można. A teraz pójdę tropem co niektórych z Was: chcę być Włochem.. nie mogę, powiecie? No to jesteście rasistami.... \ tak właśnie działa wasz umysł. Jak w kadrze ma grać Polak to niech gra Polak.
Czy teraz Polacy muszą być lepsi od Brazylijczyków, żeby oni grali w swojej reprezentacji? A jak jest Polak gorszy to bierzmy brazylijczyka, Nigeryjczyka itd? To trochę chore a nawet śmieszne jak się temu dobrze przyjżeć.
A jaka w Polsce jest różnica między klubem a reprą?? Bo ja różnicy już nie widzę... i to i tamto jest międzynarodowe (klub to normalka) to że w reprze trzeba mieć obywatelstwo? Jeden tel do Kaczki i nie ma problemu