Roger w reprezentacji

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post autor: MENDEZ » 13 maja 2008, 15:57

mantra pisze:a jeśli chodzi o "rozumienie i akceptację" to zapewne większość Cię zarówno rozumie jak i akceptuje Twoje zdanie - ale niekoniecznie musi sie z nim zgodzić. To chyba nie jest trudne ?
"akceptować" ja napisałem w rozumieniu "zgadzam sie z Twoim zdaniem" a "rozmumiem", że wiem co napisaleś ale ja mam inne zdanie. Więc nie pisz, mi czy to trudne czy nie bo właśnie ja o tym napisałem - ty odwróciłeś sytuację... tyle, że bez sensu bo ja to rozmumiem.

Yukasz pisze:Nie wiem czemu od razu gadacie że zaraz zaleje nas fala Brazylijczyków.

To jest gdybanie ale ma sens. Ty zgadzając się na jednego automatycznie zgadzasz się na całą 11. A co to za różnica. Dzięki Bogu, że tera mamy tylko 1.

Yukasz pisze:To co, nie piszecie ze mną petycji do Jurka Killera aby unicestwić Leo Benhałera

Skończ pan porównywanie Leo do Rogera. Jak nie widzisz różnicy to trudno. masz prawo do własnego zdania i patrzenia na świat. Może lepszy może gorszy... zależy z jakiego punktu widzenia
wania89 pisze:teoretycznie z prawnego punktu widzenia : Roger jest takim samym Polakiem jak Ty
Teorytycznie.... teorytycznie... :roll: praktycznie 100% nie-racji. Ale to tak na marginesie, bo nie jest możliwe, że on czuje to co np ja do Polski, którą kocham etc, etc zresztą nawet największy entuzjasta Rogera zdaje sobie z tego sprawę

A zadam takie pytanie ale to taki przykład: czy Krzynówk może być Niemcem a Żurawski Grekiem? A i jeszcze Polako-Szkoto-Grek?
Wg mnie tak ale TYLKO wtedy kiedy jego rodzina (w lini prostej) najlepiej ojciec\matka są np z Grecji i Polski ale nie tak jak to jest z Rogerem

Wróć do „Polska”