Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 13 maja 2008, 19:32

Guizą interesuje się też podobno Barcelona, więc nic nie wiadomo. Chciałbym go zobaczyć w barwach Valencii, bo nie jest najgorszy. Po sezonie na 100% odchodzą Fernandes, Albelda, Zigić. Prawdopodobnie też Morientes (chociaż w jego sprawie nic pewnego) oraz Caneira, który dostał ofertę ze Sportingu i mam nadzieję, że odejdzie. Miguelem zainteresowana jest Chelsea, ale raczej transfer ten nie wchodzi w rachube po sprowadzeniu Bosingwy. Zainteresowanie Miguelem wyraził też Milan. Davidem Villą zainteresowany jest Real, ale suma, którą proponują Królewscy znacznie odbiega od oczekiwań zarządu Ches. Póki co nie wpłynęła żadna oferta dla Silvy, ale on zapowiedział w wywiadzie dla oficjalnej strony Valencii, że nie ma zamiaru nigdzie odchodzić. Z Joaquinem nie wiadomo. Jak dla mnie może odejść. Z potencjalnych transferów wymienia się Guizę, czy tego napastnika z St. Ettiene, nie chce mi się sprawdzać jak on się zwał ;) Podobno może też dołączyć przed nowym sezonem Argentyńczyk Mateo Musacchio z River.

Wróć do „Hiszpania”