lisek_chz pisze:Nie wiem, czy wykupienie Bandrowskiego to świetna decyzja. Trzeba będzie za niego zapłacić około 500 tys. euro, a w tym sezonie, a racej w tej rundzie grał średnio. Przynajmniej moim zdaniem nie zasłużył na to, aby zostawać w Poznaniu. O wiele lepiej grał Zając, więc tym bardziej szkoda, że odchodzi
Pojechałes ostro po bandzie. Bandrowski to chyba najlepszy transfer jaki zrobil Lech w tym seoznie. Dla mnie w rudznie wiosennej na swojej pozycji w OE nie mial rownych, gra kapitalnie w destrukcji, bierze udzial w akcjach ofensywny, dodatkowo zapierdziela jak nikt inny. Dla mnie wart jest sporo wiecej. Jesli tka bedzie grał to wygryzie kazdego z reprezentacji, jestem przekonany, ze po Euro i przy zachowaniu obecnej formy dostatnie szanse u Leo.
Co do Peszki to on chyba mial dosc gry na skrzydle i jako napastnik radzil sobie zdecydowanie lepiej. Lech stara sie podobno o Bartczaka, wiec ja widze Kikuta w miejsce Zajaca. Co do Zajaca mial swietna jeslien, poczatek rundy rewanzowej katastrofa. Dopiero koncowka poprawila wizerunek jego ogolnej postawy.